یک باریستای تخصصی مسئولیت زیادی دارد. آنها دستهایی هستند که در هر فنجان قهوه ای که در آن سرو می شوند طعم های اصلی را به وجود می آورند. آنها غالباً باید صدای تولید کنندگان باشند و داستان این نوشیدنی را بیان کنند و چرا اهمیت دارند.

بارها و بارها ، آنها وظیفه برانگیختن روابط عاشقانه شخص با قهوه مخصوص را بر عهده دارند.

در اوایل سال جاری ، من در سفر قهرمان قهوه آلی 2018 با Agnieszka Rojewska قهرمان جهانی Barista (WBC) آشنا شدم. ما به مدت یک هفته سفر به کلمبیا با چند قهرمان قهوه دیگر رفتیم ، جایی که بینش دست اول را در زمینه تولید قهوه کلمبیا ، فرآوری ، فرهنگ قهوه و موارد دیگر کسب کردیم. به عنوان بخشی از این سفر ، ما از برخی از مزارع خاص قهوه کشور ، از جمله هاسیده ال البراژ و فینکا ال پاراسیسو در ناریوو ، فینکا مونتبلانکو در هویلا ، و لا پالما ی ال توکان در دینامارکا بازدید کردیم.

در حالی که آنجا بودم ، از این فرصت استفاده کردم تا از آگنیسکا سؤال کنم: نقش اصلی باریستای تخصصی چیست؟ و چگونه baristas می تواند آن را به خوبی انجام دهد؟


مجله تفریحی پلمس

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نگین کویر موزیکال سایت سیاه چاله ها و جهان های مواز ی دانلود و تماشای کارتون و انیمیشن های روز دنیا کانون فرهنگی هنری شهدای مشهد الکوبه اخبار و راهنمای قدم به قدم بازی ها آموزش asp منبع انبساط فروشگاه اینترنتی فایل - filepage Scott